Duratech Line

Disse newschool boards er lavet i en konstruktion hvor materialer fra snowboard konstruktion anvendes. Den robuste folie p-tex fra IMS ligger i bunden og er med til at modstå ridser og slag hvis uheldet skulle være ude.
Kanten af boardet er en robust ABS sidewall der er i hele boardets omkreds og som ligeledes er særdeles robust ved påsejlinger.
Kernen af boardet udgøres af Divinycell high density core som shapes i den ønskede form.
Laminering af boardet foregår i vacuum, for at reducere vægten mest muligt og for at sikre størst præsition i rocker linie og der benyttes kun epoxi, med de bedste mekaniske egenskaber.
Til laminering anvendes et mix af glas/carbon/kevlar for at give det optimale styrke/flex/vægt forhold.
Udover at være meget robust har denne konstruktion også den fordel at boardet kan give sig mere/flexe hvilket betyder at det bliver nemmere at kontrollere i choppy forhold. Hårde landinger absorberes også bedre.
Super radikale allround boards med udsøgt kontrol, pop, fart, opplaning, dreje egenskaber. Boards der er lavet til at tilfredsstille såvel eksperter som almindelige sejlere.
Bundfaconen kan laves enten flad eller konkav.
Bunden kan vælges i farverne hvid, blå.
Toppen af boardet lakeres og her er der mulighed for at sætte sit personlige præg med valg af farver og design.
Plougs kan laves til både stropper og bindinger.
Pris for Duratech line boards komplet Kr.4600.- 
Mest solgte størrelser:

128/38
129/39
131/38,5
132/39,5
134/39,5

Alle de ovenfor beskrevne modeller kan bruges som udgangspunkt for netop det board der vil passe dig. Hvad størrelse der vil være det rigtige for dig afhænger af din erfaring, vægt samt ønske til egenskaber, og kitestørrelser
 

sd

sd

sd