Magic Wave Windsurfboards

Magic Wave laver i hovedtræk to typer windsurfboards - wave compact og wave. Herunder kommer en introduktion til de to typer og nederst en forklaring af den bagved liggende teknologi og slutteligt priser.

Wave compact
Kortere wave boards der især er kendetegnet ved deres alsidighed og fantastiske waveriding i små og mellemstore bølger. Holder fart i selv meget skarpe bottomturns og bider 100% ligegyldigt hvor hårdt de bliver presset.
Det korte og relativt brede shape giver en kurvet outline der fremmer dreje egenskaber, og giver god opplaning.
Rockerkurven har et udpræget tailkick for at fremme waveriding, men er ret flad midt på boardet for at sikre tidlig planing og god fart.
Bundfacon er i forreste trediedel enkeltkonkav, for at løfte boardet i opplaning, den enkeltkonkave går over i bobbeltkonkavt V, som både er med til at understøtte opplaning, kontrol samt drejeegenskaber, for at slutte i V i hækken for kontrol og drejeegenskaber.
Kanterne er i forenden af boardet runde og volumiøse og i hækken tynde og skarpe.

233 Bredde 54,5. vol. Ca. 75l. vægt. 5,4kg. Sejl størrelser – 4,7m2.

235 Bredde 56,5. vol. Ca. 85l. vægt. 5,8kg. Sejl størrelser – 5,4m2

Wave
Traditionelle wave boards, der er lavet til høj fart og kontrol, traditionel waveriding.

241 Bredde 51,5. vol. Ca. 70l. vægt. 5,2kg. Sejl størrelser – 4,5m2. Et board der er lavet til at bevare optimal kontrol i selv de mest kaotiske forhold. Ekstrem waveriding, høj fart og kontrol.

246 Bredde 52,5. vol. Ca. 74l. vægt. 5,4kg. Sejl størrelser – 4,7m2. Et board der som 241 er lavet til at bevare kontrollen med de små sejl. Eminent til waveriding, høj fart og kontrol.

250 Bredde 54. vol. Ca. 78l. vægt. 5,6kg. Sejl størrelser 4,2-5,4m2. Allround waveboard, der planer tidligt, sejler stærkt, og rider godt. Perfekt hvis man ønsker ét board.

250 Bredde 57. vol. Ca. 85l. vægt. 5,8kg. Sejl størrelser 4,5-6,0m2. Letvinds wave, der kan sejles radikalt.

Konstruktion
Alle boards er bygget op i en sandwich konstruktion, med let eps(flamingo) kerne der er beklædt med plader i hård pvc skum. I bunden anvendes Divinycell og på toppen den specielle Airex R.80 plade der er specielt konstrueret til at klare hårde belastninger. Denne konstruktion giver mulighed for at lave lette, stive og stærke boards. Der er indlagt forstærkninger i alle brudzone områder, som masteskinne, under stropper, samt ved finnekiste. Alle boards er forstærket med T stringer.
 Plougs samt kister er fra chinook og der kan frit vælges powerbox eller us-box til finne.
Laminering foregår i vakuum for at mindske mængden af epoxi så vægten kan holdes så langt nede som muligt.
Til laminering anvendes enten en kombination af glass med carbon forstærkninger, eller en full carbon laminering. Full carbon er ca. 300- 600 gram lettere afhængig af board størrelse.
Alle boards er lakeret med robust lak i farver efter eget valg.

Priser
Board semi I glass konstruktion  kr. 8700.- Full Carbon kr. 9200.-